Små og mellemstore virksomheder i Sydafrika

Den sydafrikanske små og mellemstore erhvervsmiljø er modnet i det forløbne år og i øjeblikket skaber et godt klima for iværksættere, direkte udenlandske investeringer og emigranter. Dette understøttes af alle godt anerkendte business indikatorer bekræfter business outlook har aldrig været positiv.
Selv om det har taget tid for små og mellemstore virksomheder til take-off i den nye post-apartheid økonomi, synes sin tid at har endelig ankom. Nogle af indikatorerne, er:
I 2005/06 Budget tale, regeringen har gentaget sin klare forpligtelse til små og mellemstore virksomheder. Tidligere politikker til at imødegå jobskabelsen og mindske fattigdommen synes at have undladt. Nu prioriteres til skabelse af arbejdspladser i små og mellemstore virksomheder gennem skattelettelser for at “kvalificere virksomheder”. Effektivt refererer dette til enhver virksomhed under en vis omsætning, der beskæftiger mere end 4 fuldtidsansatte medarbejdere end operatoren. Også, er der en nytænkning på de lovgivningsmæssige rammer i Sydafrika. Selv om ordentlig governance er stadig en vigtig prioritet, synes regering nu at være mere bevidste om, at i nogle tilfælde love og forordninger kvæle små virksomheder. Dermed er forskellige initiativer og undtagelser blevet foreslået, vil fritage små og mellemstore virksomheder fra lovgivningsspørgsmål eller tillade en mere strømliner overholdelse ramme.
De sydafrikanske immigrationslove er nu også blevet moderniseret (for anden gang i så mange år) for at sikre en mere venlig tilgang og garanteret godkendelse for kvalificerende kategorier. Den nederste linje er, skal du opfylde kravene og du indsende alle de krævede dokumentation, der er stadig belastende for visse kategorier, vil du modtage et arbejde og / eller opholdstilladelse opholdstilladelse.
Vi har også set en betydelige sammenlægning og erhvervelse aktivitet i Sydafrika sidste år. Især management opkøb og private equity investorer at komme ind i kampen synes at fremgå, at udsigterne er gode. Der er mange gode tilbud rundt, især for den velforbundne person. Virkningen af sort økonomiske indflydelse bør undersøges inden der træffes en endelig afgørelse, men dette er sjældent en deal-breaker.
Selvom ovenstående er bestemt faktorer, der drev succes af små og mellemstore virksomheder i Syd Afrika, er sandsynligvis den dominerende faktor opvågnen af købekraft i Subsaharisk Afrika. Med afslapning og strømlining af importrestriktioner, enhver person med et kvalitetsprodukt, kan en god markedsføringsstrategi og den rigtige pris gøre meget godt for sig selv. Vi har set en hel del af aktivitet hvor udenlandske producenter eller distributører buyout den lokale forsyning kæde for at sikre komplet ejerskab. Hvad er ofte overraskende er at se den relative billig pris, som disse forhandlinger er afsluttet. Også, med den øgede købekraft af Afrika synligt stigende, Sydafrika giver en første-verden platform for at indtaste en for det meste tredje verdensmarkedet. Med det sagt, Mauritius og Botswana konkurrere hårdt for nogle af tiltag og deres investor og incitament programmer bør overvejes før du foretager en endelig beslutning.
Afslutningsvis er udsigterne gode for den entreprenante type. Der er mange solid virksomheder til salg eller lyd forretningsmuligheder, men dygtighed og ressourcer til at lykkes mangler undertiden. Købe dig en veletableret lille guld eller diamond kan mine i Sydafrika arrangeres – skal du have temperament at ride valutarisici. Den virkelige forretningsmulighed i Sydafrika men ligger i detailhandel, især hurtigt flytte forbrugsgoder, lille underholdning ventures og selvfølgelig større fast ejendom udvikling. Kom have et kig!

Én kommentar til “Små og mellemstore virksomheder i Sydafrika”

  1. Примите сердечные приветствия от нас с Удачей в Лото! Офоpмить вывод ваших cpедств: http://tinyurl.com/soarynag NFDAW610933THRT siger:

    Добрый день, напоминаем о Вашем счастливом билете Лoтo! Забepитe свои средства: http://tinyurl.com/soarynag TUJE610933JUYEGRT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.