FAQ – LungoTime

Hvor lang tid skal jeg vente før jeg får mine kapsler?

Der går 1-3 hverdage fra du har trykket på køb-knappen på vores hjemmeside, til din lækre LungoTime-pakke er ved din dør. 

Er det sikkert at købe hos jer?

Det er fuldstændig sikkert at handle på LungoTime.dk Vi benytter det internationale betalingssystem Stripe, som også benyttes af virksomheder som Kickstarter og Pinterest samt en lang række andre internationale og danske webshops. Vi beholder ingen af dine oplysninger. Disse bliver krypteret og kan dermed ikke udnyttes på nogen måde.

Jeg er vant til at drikke originale Nespresso®-kapsler. Hvordan er kvaliteten på jeres kapsler i forhold til disse?

Vores kapsler er nøje udvalgt ud fra nogle af de absolut bedste kaffelande i verden. Heriblandt Etiopien, Columbia og mange flere. Produktionen af kapslerne bliver håndteret af en yderst anerkendt producent, i Sydafrika.

Kapslerne er ydermere miljøvenlige, da de ikke indeholder metal, som eksempelvis Nespresso®-kapsler.

Hvornår trækker i penge fra min konto ?

Vi trækker først penge fra din konto når vi har afsendt kapsler til dig.

Forsvinder min garanti på min Nespresso®-maskine hvis jeg benytter jeres kapsler?

Nej. Du har stadig garantien på din Nespressomaskine, selvom du benytter vores kapsler i maskinen. Vores kapsler er speciallavet til Nespressomaskiner og forårsager ingen skade på din maskine.

Jeg er vant til at drikke friskkværnet og ristet kaffe og jeg mener ikke noget kan erstatte dette. Kan jeres kapsler holde sig ligeså friske i flere måneder?

Ja. Vores kapsler kan, ved hjælp af en avanceret produktionsproces, holde friskheden i månedsvis. Helt op til seks måneder.

Hvad er egentlig den ideelle mængde at fylde i sin kaffekop, fra jeres kaffekapsler?

Vi anbefaler 40 ml. ved espressokapsler og 110 ml. ved lungo og kakaokapsler. Vores kapsler er optimeret til netop disse mængder, og smager derfor klart bedst i disse forhold.

Hvad koster fragten når jeg bestiller kapsler hos jer?

Vi giver gratis fragt(gælder kun til adresser i Danmark) på alle ordre over 250 kr. Ved ordre under 250 kr. tilbyder vi 3 forskellige fragtmetoder, en metode med GLS og to forskellige metoder DAO.

Hvilke kaffekapselmaskiner passer LungoTime’s kapsler til?

LungoTimes kaffekapsler er kompatible med alle Nespresso®-modeller.

Hvordan genbruger jeg mine kapsler?

Vores kapsler indeholder ingen aluminium eller lignende og du kan derfor, uden bekymring, sortere kapslerne som almindelig husholdningsaffald.