Justerbar vs fast sats pant

Renter på realkredit kan enten være faste for varigheden af dit lån eller kan være justerbar. En justerbare sats pant er et lån, der er oprettet med en rente, der ændringer baseret på forud fastsatte kriterier, primært bundet til den føderale rentesats. Hvis renten er op, vil så din rente på dit lån være højere, hvis renten er lav end renten på dit lån vil gå.
Justerbare sats pant (ARM) er generelt fast rente for en periode og derefter blive justerbar. Generelt vil den indledende rente for en ARM lån være lavere end et fastforrentet realkreditlån. Dette er gjort for at sænke indledende betalinger og tillader folk at tage ud større realkreditlån, eller give dem mindre betalinger i den indledende periode. Det er attraktivt for folk, der kan vide, at deres indkomst vil være stigende over denne periode.
Hvorvidt eller ikke at vælge en ARM eller en fast sats pant er blevet drøftet så længe der har været arme. Selvom folk føler stærkt i begge lejre, kan simpel matematik hjælpe dig med at afgøre hvilke pant er bedst for dig og din personlighed. Din personlighed? Ja. Nogle mennesker er ikke fortrolig med nogen usikkerhed i deres liv. Tanken om at have en usikker pant betaling i fremtiden kan få dem mere stress end de penge, de besparelse er værd. Derfor faktor din egen komfortniveau i ligningen.
Generelt er arme 2, 3 eller 5 år, selvom de kan være længere eller kortere. I slutningen af denne periode din rente bliver variabel, medmindre du sælger dit hjem eller refinansiere. Hvis du tror, at sandsynligheden for, at dit salg eller refinansiering inden udløbet af ARM er stærk, end de lavere renter af ARMEN vil lån være til stor gavn for dig. Hvis du synes, det er usandsynligt, at du vil sælge eller refinansiere inden for denne frist, så du kan ikke drage fordel af en ARM.
Bob og Robyn er en unge ægtepar, der lige er startet ud. Bob er i annoncesalg og Robyn er en lærer. Bob er temmelig sikker på at hans indkomst fortsat vil stige i de næste mange år, som han arbejder sig op til at blive en konto udøvende. Robyns indkomst er mere forudsigelig og er på en opadgående tendens. At være et ungt par har de ikke finanser til store afdrag på realkreditlån.
Bob og Robyn er præsenteret med to pant forslag til deres $150.000 realkreditlån. Forslag er en 30-årige fastforrentede realkreditlån på 6% og den anden er en 5-årig ARM med en indledende rente på 5,25%. Fastforrentede mortgage betalinger ville være $899.33 per måned, ikke inklusive skatter. ARMEN ville have en 5-årig periode hvor betalingerne ville være $828.31 per måned, ikke inklusive skatter. Bob ved, at selv om han har råd til de ekstra $70,00 per måned for fastforrentede realkreditlån, at $70 per måned kan være givet bedre ud banke ned princippet periode ARM. Han er yderligere tillid til, som sin lønforhøjelser, han er tilbøjelige til at opgradere sit hjem inden for fem år eller refinansiere at gøre hjem forbedringer. Bob og Robyn tog ARM lån.
John og Catrina er et ægtepar med tre voksne børn. John har været beskæftiget på samme virksomhed i 18 år og Catrina har været med hendes firma i 12 år. De har ensartet og stabil indkomst. John hverken Catrina forvente nogen betydelige stigninger i deres løn. Efter deres sidste barn flyttede ud af hjemmet besluttede de at skære ned og købe en mindre bolig. De har en væsentlig ned betaling og vil kun tage et realkreditlån på $100.000 på deres nye hjem. John og Catrina præsenteres med de samme lån muligheder, som var Bob og Robyn. John og Catrina, men ved at det er usandsynligt, de vil sælge eller refinansiere i de næste fem år. De er komfortable med betalingsplanen, og derfor foretrækker sikkerhed for fastforrentede realkreditlån.
Der er utallige hjemmesider, der tilbyder pant regnemaskiner til at bestemme din pant betaling. For din bekvemmelighed tilbyder vi en på vores hjemmeside (hvis du ikke skal have en på dit websted, vi kan fjerne dette, selvom jeg tror det ville være godt at have en på dit websted). Du kan gennemgå de forskellige betalingsplaner baseret på de rentesatser, der er citeret for fastforrentet og ARMEN. Når du kender de forskellige indbetalte beløb vil du kunne bestemme, hvilke lån giver mest mening for dig og din unikke omstændigheder.
Din pant professionelle bør også kunne hjælpe dig med at gennemgå mulighederne og gøre den bedste beslutning for dig. Jo mere åbne og ærlige du er med din pant professionelle mere nyttige bliver de. Det er kun hvis de er bevæbnet med fuld og ærlig information at de vil kunne komme med anbefalinger til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.