Engagere intervieweren på en personlig og Business plan

I dagens stramme jobmarkedet hvor hundredvis, hvis ikke tusinder af programmer der modtages for hver bogført, skal du prøve næsten alt at blive husket af person interviews dig.
Du kan tage nogle indledende skridt til at blive husket og bemærket ved at oprette en fremragende CV og en professionel følgebrev. Du kan også være indbegrebet af professionalisme, når din samtale er planlagt. Dette er imidlertid ikke altid nok.
Være venlig og personable
Når du endelig komme til din samtale, begynde at lede efter områder, hvor du kan engagere interviewer på et personligt plan. De fleste, hvis ikke alle personer, der gennemfører interviews vil tale om en tidligere holdning, deres familie eller måske deres Hobbyer. Hvis du opdager, at de har noget til fælles med dig, tilbringe et par minutter taler med dem om, at.
Du kan starte din samtale med intervieweren ved at spørge, hvis de har en god dag, eller hvis de har svært ved at besætte stillingen. Prøv at forbinde med intervieweren ud over blot besvare spørgsmål. Hvis de har en hård dag eller har været i stand til at besætte stillingen, kondolere med dem og måske vedrører en lignende historie fra din fortid.
Hvis du opdager, at du har en hobby eller tidligere job ligesom intervieweren, tilbringe et par minutter tale om dette emne og forsøge at forholde sig til intervieweren. Når du har fundet noget til fælles, kan du bære der gennem nogen yderligere interviewere på samme virksomhed. Når intervieweren nummer to kommer og du begynder at tale med dem, kan du sige noget lignende, “jeg talte med Mary, den første intervieweren, om…”
Ikke dårlig mund
Den ene store ting du vil undgå er dårlige munden en tidligere arbejdsgiver eller enhver anden virksomhed. Hvis du begynder at tale med en interviewer og finde at du begge arbejdede på samme sted år siden, afstå fra at gøre nedsættende bemærkninger om, at virksomheden eller dine vejledere.
Hvis du opdager, at din intervieweren taler om en af hans virksomheds konkurrenter på en nedsættende måde, ikke deltage. Dit mål er at være indbegrebet af professionalisme i lyset af alle omstændigheder. Det ser også dårlig til dårlig munden ethvert andet selskab, når de deltager i et interview. Interviewerne kan se dig som en negativ person, der kan forårsage problemer, selvom du taler netop om den lokale købmand. Du også aldrig vide hvornår en af dine interviewere måske har et familiemedlem eller ægtefælle arbejder på det sted du er dårlig mund.
Forblive positiv
Alt i alt, når interviewe til et job skal du bruge alle dine færdigheder og drage fordel af enhver mulighed for at gøre dig skinne. Du bør altid bevare en positiv holdning og være så venlige som muligt hele interviewet. Du ved aldrig, hvornår du kan være en af de øverste kandidater til en stilling og beslutter virksomheden at vælge eller ikke vælge dig baseret på din personlighed. Se på dit interview som en lærerig oplevelse hvor du får mulighed for at få venner; bare slappe af og være dig selv.

Én kommentar til “Engagere intervieweren på en personlig og Business plan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.